přestavby a servis

+420 602 300 970

náhradní díly, sklad

+420 602 301 530

Fotogalerie montáží LPG

Prohlédněte si a ohodnoťte naše montáže

Prohlédnout fotografie

 

  • auto-podstranka

car model calculator and coins on white table 1387 584Jsme česká společnost s více jak 20letou praxí v oboru přestaveb automobilů na alternativní pohony LPG a CNG.

Naše společnost zákazníkům i montážním firmám nabízí široký spektrum služeb spojených s přestavbami alternativních pohonů na LPG a CNG.
V naší nabídce naleznete široký výběr typových zástaveb značek BRC, Landi Renzo, EuropeGas a AC STAG které patří mezi nejvýznamnější výrobce zařízení pro provádění přestaveb na LPG a CNG a které v ČR zastupujeme. Dále zastupujeme významné výrobce komponent LPG systémů jako GZWM, Tomasetto Achille a Rail

Jako jediná firma na trhu disponujeme unikátním pojišťovacím produktem, který u nových a zánovních vozidel kryje případné poškození dílů, které byly dotčeny přestavbou a nebyly by kryty tovární zárukou výrobce vozidla. Tento produkt od nás využívají i značky jako Mitsubishi, nebo Hyundai. Naši zákazníci se tedy nemusejí obávat, že jim po přestavbě takzvaně „padne záruka" na jejich vozidlo.
Naším dlouhodobým cílem je poskytovat nejlepší služby v oblasti kvality montáží, následné péče o zákazníka, stejně jako školení a odborné technické podpory pro montážní firmy, což dokazujeme i certifikací ISO 9001 dle přísných kritérií certifikační autority TUV-SUD uznávané v celém automobilovém průmyslu.

Pokud přemýšlíte o přestavbě vozu na alternativní pohon LPG nebo CNG, obraťte se na nás, my vám rádi poradíme s výběrem vhodné typu zástavby pro váš vůz.

Potřebujete poradit, máte otazky? Kontaktujte nás!

Vyplňte prosím své jméno

Vyplňte prosím svůj e-mail

Vyplňte prosím Vaše telefonní číslo

Neplatný Vstup

Potvrďte prosím souhlas

Dodáváme LPG výrobcům

chevrolethyundaikiamitsubishi

Kde nás najdete

AUTOGAS CENTRUM PLUS s.r.o.

Heydukova 1650
Strakonice
386 01

Kontaktujte nás

Tel.: +420 389 822 700
Email: info@agcplus.cz 

Otevírací doba

Po - Pá: 7:00 - 12:00, 12:30 - 15:30

So - Ne: Zavřeno

Sledujte, sdílejte

fb twitter linked