Blog - Ze světa LPG

AUTOGAS CENTRUM PLUS s.r.o.

car model calculator and coins on white table 1387 584Jsme česká společnost s více jak 20letou praxí v oboru přestaveb automobilů na alternativní pohony LPG a CNG.

Naše společnost zákazníkům i montážním firmám nabízí široký spektrum služeb spojených s přestavbami alternativních pohonů na LPG a CNG.
V naší nabídce naleznete široký výběr typových zástaveb značek BRC, Landi Renzo, EuropeGas a AC STAG které patří mezi nejvýznamnější výrobce zařízení pro provádění přestaveb na LPG a CNG a které v ČR zastupujeme. Dále zastupujeme významné výrobce komponent LPG systémů jako GZWM, Tomasetto Achille a Rail

Jako jediná firma na trhu disponujeme unikátním pojišťovacím produktem, který u nových a zánovních vozidel kryje případné poškození dílů, které byly dotčeny přestavbou a nebyly by kryty tovární zárukou výrobce vozidla. Tento produkt od nás využívají i značky jako Mitsubishi, nebo Hyundai. Naši zákazníci se tedy nemusejí obávat, že jim po přestavbě takzvaně „padne záruka" na jejich vozidlo.
Naším dlouhodobým cílem je poskytovat nejlepší služby v oblasti kvality montáží, následné péče o zákazníka, stejně jako školení a odborné technické podpory pro montážní firmy, což dokazujeme i certifikací ISO 9001 dle přísných kritérií certifikační autority TUV-SUD uznávané v celém automobilovém průmyslu.

Pokud přemýšlíte o přestavbě vozu na alternativní pohon LPG nebo CNG, obraťte se na nás, my vám rádi poradíme s výběrem vhodné typu zástavby pro váš vůz.

Další články

logo společnosti Autogas Centrum Plus

Kde nás najdete

AUTOGAS CENTRUM PLUS s.r.o.
Heydukova 1650
Strakonice
386 01

Kontaktujte nás

Otevírací doba

Po - Pá: 7:00 - 12:00, 12:30 - 15:30
So - Ne: Zavřeno

Sledujte nás

Jsme specialisté na přestavby automobilů na LPG, CNG a Dieselgas s praxí v oboru více jak 24 let. Za tu dobu jsme přestavěli více jak 130 tisíc aut na alternativní pohon.

© 2024 Vytvořeno v Rexonix